VERWEZELIJKINGEN HoT 2019

Eisbär Turnhout

Zoals misschien geweten stond de mogelijke concessie van “Eisbär” op de planning in onze stad Turnhout. Met zijn eigen ondernemers, handelaars en wintersalon op de eerste plaats, reageerde HoT met een constructief gesprek en open brief en zorgde mee voor het nietig verklaren van deze winterconcessie.

Overleg Stadsdiensten

Vraag tot overleg tussen dienst mobiliteit, netheid en het evenementenloket. Dit om een kader te creëren voor het standaardiseren van aanvragen, terrasvergunningen en grote evenementen.

  • Dringend aandringen tot gesprek met alle desbetreffende diensten
    • Netheid
    • Mobiliteit
    • Evenementenloket
    • ..

HoT Conference 2019

Op dinsdag 7 mei vond de jaarlijkse HoT Conference plaats op een unieke locatie, Turnova. Een bijeenkomst met een uniek uitzicht over de stad van een 150 horecaondernemers en een 50-tal politiekers, leden van Horeca Vlaanderen en partners. Waar tips & tricks werden meegedeeld en waar netwerken, tussen ondernemers maar ook de stad Turnhout, centraal stond.

180 leden

HoT bestaat ondertussen uit maar liefst 180 leden die zich engageren voor een betere samenwerking tussen horeca en stad Turnhout!

Centrummanagement

HoT zal een afgevaardigde krijgen in het vernieuwd samengestelde centrummanagement! Een nieuw orgaan met VEGT, HOT, UNIZO en de Stad Turnhout.

Overleg evenementen

Op vraag van HoT, evenementenloket en dienst Economie werden de evenementen van het voorjaar 2019 besproken. Hier werden suggesties gegeven om in de toekomst de samenwerking tussen evenementen en horeca te versterken.