VERWEZELIJKINGEN HoT 2018

WK voetbal

Zoals geweten ontstond er een wervelwind aan discussie bij de aankondiging van de stad Turnhout om het WK voetbal niet uit te zenden op de Grote Markt maar op het Warandeplein. HoT reageerde met een constructief gesprek en zorgde mee voor het nietig verklaren van deze verschuiving.

Regelmatig overleg stad

Samen met de bestuursgroep van HoT zitten we minstens elke twee maanden samen met overheidsinstanties en de stad Turnhout om samen te kijken naar een constructieve samenwerking waar beide partijen elkaar kunnen helpen.

Leermeester in de horeca

Jij bent een expert in je vak. En je wilt passie, kennis en vaardigheden overdragen. Je mag dan wel goed zijn in wat je doet, maar kan je het ook even goed uitleggen? Hoe pak je het ‘jong geweld’ aan dat naast jou staat? Hoe leid je nieuwe, minder ervaren medewerkers op? Wij geven je de tips en de technieken die je nodig hebt. We brengen werknemers en werkgevers van verschillende horecazaken samen om ervaringen uit te wisselen. Van mensen die ook in het vak zitten, leer je vaak nog het meest.

150 leden

HoT bestaat ondertussen uit maar liefst 150 leden die zich engageren voor een betere samenwerking tussen horeca en stad Turnhout!

Maandelijks vergadering

HoT houdt maandelijks een vergadering met zijn bestuursgroep waar verscheidene onderwerpen worden aangehaald, deze worden dan verder doorvertaald naar de desbetreffende instanties. Vragen of  wenst u hierbij te zijn? Mail naar info@hoturnhout.be.

Vragenlijst politieke partijen

HoT bevraagde de politieke partijen inzake 10 stellingen rond het horecabeleid van de toekomst.

Overleg evenementen

Op vraag van HoT, evenementenloket en dienst Economie werden de evenementen van het voorjaar 2018 besproken. Hier werden suggesties gegeven om in de toekomst de samenwerking tussen evenementen en horeca te versterken.